چلوکباب برگ

کباب برگ نوعی از کباب‌های ایرانی است. کباب برگ ممتاز را از گوشت لخم گوسفند یا مغز ران گوساله تهیه می‌کنند

از: تومان
شیشلیک با استخوان با برنج

بهترین کباب شیشلیک که با عنوان کباب قاشق نقره ای نیز معروف است از راسته دنده‌ گوسفندی درست‌شده

تومان
جوجه کباب با استخوان با برنج

برنج 100% ایرانی، دورچین روز یک سیخ جوجه زعفرانی 400 گرمی با استخوان همراه دورچین به روز

تومان
چلوکباب سلطانی

چلوکباب سلطانی چلوکباب یک سیخ کباب برگ گوشت گوسفندی 2100 گرمی، یک سیخ کباب کوبیده مخلوط گوشت گوساله و گوسفندی 110 گرمی، 350 گرم برنج