
رولت گوشت با گردو : یک غذای شیک و مجلسی
رولت گوشت با گردو غذایی سالم، مغذی، غذای مجلسی برای مهمانی است. این غذا در کنار ظاهر شیکی که دارد، از طعم دلچسبی هم برخوردار است و اشتهای افراد را برانگیخته میکند. مواد لازم برای تهیه رولت گوشت به تعداد چهار نفر عبارتست از:
- گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم
- تخم مرغ یک عدد
- پیاز دو عدد
- گردو خرد شده چهار قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده سه قاشق غذاخوری
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
- جعفری خرد شده نصف یک پیمانه
- رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه رولت گوشت با گردو
- یکی از پیازها را رنده کرده، آب آن را بگیرید و با گوشت مخلوط کنید.
- تخم مرغ را همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه کرده؛ ورز داده و به مدت یک الی دو ساعت داخل یخچال بگذارید.
- پیاز دیگر را خرد کرده و با روغن تفت دهید که سرخ شود، نصف پیاز داغ را با گردو و جعفری مدت یک دقیقه تفت دهید. باقیمانده پیاز داغ را برای تهیه سس نگه دارید.
- برای تهیه سس؛ مقداری روغن در تابه ریخته و پیاز داغ، رب، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت دهید. در پایان یک پیمانه آب جوش در تابه بریزید و بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد آن را خاموش کنید.
- یک کیسه فریزر بزرگ روی پیشخوان پهن کنید؛ گوشت را روی آن ریخته و به شکل یک مستطیل در آورید.
- سس آماده شده را بصورت یکسان روی سطح گوشت پخش کرده، گوشت را به کمک پلاستیک از یک سمت رول کنید و مدت سی الی چهل دقیقه داخل یخچال بگذارید.
- تابه بزرگی بردارید، مقداری روغن داخل تابه ریخته و روی حرارت بگذارید. رولت گوشت را از داخل پلاستیک در آورده و در تابه سرخ کنید. سس آماده شده را روی رولت سرخ شده ریخته، درب تابه را ببندید و اجازه دهید رولت مغز پخت شود.
آخرین دیدگاهها