رولت گوشت با گردو : یک غذای شیک و مجلسی

رولت گوشت با گردو غذایی سالم، مغذی، غذای مجلسی برای مهمانی است. این غذا در کنار ظاهر شیکی که دارد، از طعم دلچسبی هم برخوردار است و اشتهای افراد را برانگیخته می‌کند. مواد لازم برای تهیه رولت گوشت به تعداد چهار نفر عبارتست از:

  • گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • پیاز دو عدد
  • گردو خرد شده چهار قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده سه قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • جعفری خرد شده نصف یک پیمانه
  • رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه رولت گوشت با گردو

  1. یکی از پیازها را رنده کرده، آب آن را بگیرید و با گوشت مخلوط کنید.
  2. تخم مرغ را همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه کرده؛ ورز داده و به مدت یک الی دو ساعت داخل یخچال بگذارید.
  3. پیاز دیگر را خرد کرده و با روغن تفت دهید که سرخ شود، نصف پیاز داغ را با گردو و جعفری مدت یک دقیقه تفت دهید. باقیمانده پیاز داغ را برای تهیه سس نگه دارید.
  4. برای تهیه سس؛ مقداری روغن در تابه ریخته و پیاز داغ، رب، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت دهید. در پایان یک پیمانه آب جوش در تابه بریزید و بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد آن را خاموش کنید.
  5. یک کیسه فریزر بزرگ روی پیشخوان پهن کنید؛ گوشت را روی آن ریخته و به شکل یک مستطیل در آورید.
  6. سس آماده شده را بصورت یکسان روی سطح گوشت پخش کرده، گوشت را به کمک پلاستیک از یک سمت رول کنید و مدت سی الی چهل دقیقه داخل یخچال بگذارید.
  7. تابه بزرگی بردارید، مقداری روغن داخل تابه ریخته و روی حرارت بگذارید. رولت گوشت را از داخل پلاستیک در آورده و در تابه سرخ کنید. سس آماده شده را روی رولت سرخ شده ریخته، درب تابه را ببندید و اجازه دهید رولت مغز پخت شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم